Välkommen till Hellmac Elektro

Vi jobbar stenhårt för nöjda kunder

Vi erbjuder konsulttjänster innefattande allt utifrån byggledning och projektledning till utredningar i tidigt stadium.

Ring oss

Våra senaste projekt

Projekt Dormy

Tillsammans med Boetten Bygg har vi utfört 2016 installationer inom el, tele och data för en ny Dormy golfbutik i Arninge.

Entreprenaden omfattade allt ifrån nya serviser till datauttag. Anpassning av installationer för butikens inredning. Heltäckande skensystem för belysning i butiksdelen.

Kv Aura äldreboende

Tillsammans med Stockholms Södra Bygg har vi utfört ombyggnation av fastigheten Kv Aura kottbygatan 5 i Akalla till vårdboende.

Entreprenades omfattning i huvudsak nytt kanalisationssystem i form av kabelrännor integrerat i undertak enl. planritning. Kanalisation för trygghetslarm.

6 st nya gruppcentraler med inbyggd statistikmätning matade från bef. Canalis skena. Ny brandsäker kabel för matning av AS vent i källare, effektbehov max 20kW. Ny brandsäker kabel för matning av fläktar på tak, effektbehov max 10kW. Nya kraft och belysningsinstallationer. Datanät. Kabel-TV system. Passage- och porttelefonsystem. System för automatiskt brandlarm. Vägledande markering ska utgöras av genomlysta utrymningsskyltar. Nödbelysning enligt brandskyddskrav.


Läs mer

Vendelsömalmsskolan HUS G

Nybyggnad av skolbyggnad. Entreprenaden är en totalentreprenad innehållande:

Projektering • Brandlarm • Passage • El & Kraft samt Belysning • Inbrottslar

Klart under första kvartalet 2018.

Edsbergs idrotthall

Hellmac bygger en ny idrottshall tillsammans med Erlandssons Bygg.

Objektet avser nybyggnation av idrottshall. Spelplanen är på ca 20×40 meter med redskapsförråd, två omklädningsrum för tjejer respektive killar.

Entré med upphållsdel, passager till befintlig idrottshall och omklädningsrum, lärarrum mm. På plan 2 placeras multisal och teknikutrymmen. Byggnaden ska dockas mot befintlig idrottshall med en länkbyggnad. Objektet är beläget på Edsbergs Torg 5 i Sollentuna kommun.


Läs mer

Riksarkivet

Projektering av el & tele för nybyggnationen av riksarkivet.

I samarbete med Boetten bygg samt ÅF. Har vi projekterat nybyggnationen av riksarkivet nya arkiv.